Vanaf 2007 heb ik een aantal workshops beeldhouwen gevolgd bij Galerie Stone Dreams in Nederasselt. Hans van Belle en zijn vrouw Alice Musarara zijn hier de drijvende krachten achter. Beiden zijn zelf ook beeldhouwer. 

Ik vond het zo leuk en ontspannen om te doen dat het beeldhouwen mij niet meer los heeft gelaten. Thuis heb ik een mooie werkplaats waar ik mij helemaal kan uitleven op deze fijne hobby.

Sinds oktober 2018 volg ik ook met veel plezier beeldhouwlessen bij kunstenaar Olga van Cromvoirt in Milsbeek.

Tot voor kort was ik in mijn werk als leidinggevende bij een gemeente, vooral met mijn hoofd bezig. Het beeldhouwen was een welkome aanvulling hierop. Hierbij laat ik “de ratio los” en probeer ik mij te laten leiden door de steen. Ik heb vooraf geen vooropgezet plan waar ik naar toe wil werken. Ik zie wel hoe het loopt en waar dit uiteindelijk toe leidt. Dit levert iedere keer weer, ook voor mijzelf, verrassende vormen/beelden op.

Foto’s/kaarten
Naast het beeldhouwen vind ik het ook leuk om te fotograferen. En dan die foto's er uit te selecteren welke geschikt zijn om te versturen als (kunst-) kaart voor diverse gelegenheden. Deze kaarten zijn natuurlijk ook via deze site te bestellen.